Skoleelever kiggede på privatøkonomi

Skoleelever kiggede på privatøkonomi

21. maj 2011 - kl. 5:37 - af

Elever fra Torslev Skole på besøg i Nordjyske Bank.
11 piger fra 6. klasse og deres lærer brugte forleden et par timer i Nordjyske Bank, hvor Hanne Maul Clausen fra banken gav eleverne et indblik i budgetter, lån, renter og mange andre frække ord fra bankens verden.

Inden mødet med banken havde eleverne fået til opgave at gå deres forældre lidt på klingen omkring de hjemlige leveomkostninger. Hvor mange penge går der monstro til mad, tøj, husleje, telefon, varm, el osv.?

Det blev til en rigtig god snak om hvad tingene koster, fortæller Hanne Maul Clausen, og hvor forskellige det er, hvilke udgifter der kan være for den enkelte.

Eleverne sluttede af med en rundvisning i banken, der bl.a. bød på et kig ind i bankboksen og mysteriet omkring pengeautomatens tekniske funktioner.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skoleelever kiggede på privatøkonomi' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER