Civitan pris uddelt til jubilæumskoncert

Civitan pris uddelt til jubilæumskoncert

20. maj 2011 - kl. 8:59 - af

Til stor overraskelse for modtageren af prisen – Jørgen Hyttel og hans hustru Birgit, blev Musikkorps Sæbys jubilæumskoncert afbrudt, umiddelbart som Jørgen var færdig med at spille sin solo “The Rose”.

Hans Overgaard og Aage Krolykke, begge fra Civitan Club Sæby, havde forinden overtalt Birgit Hyttel til at komme med på scenen. Herfra lykønskede Hans Overgård Musikkorps Sæby med 40 års jubilæet. Jørgen Hyttel blev herefter fremhævet med ordene (se talen nedenfor) og overrakt et diplom og en plakette med tilsvarende inskription.
Birgit Hyttel fik herefter overrakt en stor buket røde roser – 40 stk. i alt – en rose for hvert år, hun og Jørgen har “indviet” fritiden til musikken i Sæby og særdeleshed – Musikkorps Sæby. Med prisen fulgte desuden en check på 5.000 kr.

Prisen uddeles årligt til en person eller gruppe/organisation, som har udført en stort og usædvanligt uegennyttigt og frivilligt stykke arbejde for lokalsamfundet, helt i tråd med Civitans motto: “For en bedre samfundsånd”.

Der var efter uddelingen stående applaus hos de øvrige 50 orkestermedlemmer i Musikkorpset samt de 160 publikummer.

Se talen fra Civitan til Jørgen Hyttel her: Aarets civitan borger 2011

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Civitan pris uddelt til jubilæumskoncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger