EDC i Sæby ruster sig til fremtiden

EDC i Sæby ruster sig til fremtiden

18. maj 2011 - kl. 19:10 - af

EDC Martin Riise A/S bliver til EDC Jensen & Riise, og det skal fejres!

Derfor inviterer Martin Riise og Lars Jensen til reception på adressen Søndergade 9C i morgen eftermiddag klokken 14-17. Her skal deres partnerskab fejres på behørig vis, og det vil derfor glæde dem at se både venner af huset, kunder og forretningsforbindelser til et par hyggelige timer.

Inden aftalen kom i stand, har 30-årige Martin Riise drevet forretning i Sæby gennem de sidste 3 år. Han er oprindelig fra Østervrå, men er efterfølgende flyttet helt tæt på Sæby for at få fingeren på pulsen i lokalområdet.

Martins  tidligere skolekammerat fra tiden i Hobro og nuværende partner – den 32-årige Sæbydreng Lars Jensen – er et særdeles velkendt ansigt i Sæby, på trods af at han har været bolig- og erhvervsmægler i Aalborg gennem 7 år, og derved været væk fra byen, inden han for 2 år siden vendte hjem til EDC I Sæby, for nu at drive EDC Jensen & Riise i partnerskab med Martin.
De er begge statsautoriseret ejendomsmæglere og til at hjælpe sig på kontoret i Søndergade, har de udover dem selv, 3 søde piger, hvor af den ene ligeledes er ejendomsmægler og de to andre varetager det store papirarbejde, der er forbundet med ejendomshandel i vore dage.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC i Sæby ruster sig til fremtiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger