Spændende kulturhistorisk aften i Volstrup Sogn

Spændende kulturhistorisk aften i Volstrup Sogn

17. maj 2011 - kl. 11:58 - af

Thorkild Søndergaard kommer og fortæller gravstenenes kulturhistorie fra Jellingestenene og frem til nutiden. Der vil blive vist flotte billeder og fortalt sjove anekdoter om stenene. Thorkild Søndergaard  har arbejdet med fotografering og registrering af gravstene i 6 år. Først kirkegårde i Sæby gamle kommune derefter kirkegårde i hele Frederikshavn kommune og nu kirkegårde i Brønderslev kommune.

Der serveres kaffe og kage. Entre er gratis.

Der bliver samlet ind til Danmissions projekt “Giv en præst til et fattigt sogn i Afrika”.

Fakta:
Sogneaften i Volstrup sogn i graverboligen, Fredborgvej 2, 9300 Sæby.
Dato: Tirsdag, den 17. maj 2011, kl. 19,00.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende kulturhistorisk aften i Volstrup Sogn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER