Cirkus Arena – så bli´r det ikke bedre!

Cirkus Arena – så bli´r det ikke bedre!

15. maj 2011 - kl. 10:04 - af

Fredag var det Frederikshavn, og lørdag var det så Sæbys tur til at få besøg af Cirkus Arena, og vejret holdt lige til alle var gået i teltet, så stod det ellers ned, men regnen stoppede præcis, som alle skulle begive sig hjem fra en fantastisk oplevelse.

Dagens forestilling i Sæby bød på alt fra akrobatik, vandshow og til fantastiske cykelnumre.

Diorios Brazilian Devils leverede halsbrækkende numre i 12 meters højde, her blev der lavet akrobatik, som fik alle til at holde vejret.

Senere leverede Jefferson Webers et nummer, hvor mange havde problemer med at holde fokus – det var simpelthen for halsprækkende, da han skulle cykle rundt i et bur, som var hejst op i toppen af teltet, og hvor han skulle passe på, ikke at falde igennem et stort hul som var lavet i buret.

René Casselly afsluttede forestillingen på bedste vis med håndstand på stødtænder og andre spændende oplevelser.

Bedre forestilling er ikke set længe, og Cirkus Arena kunne da også melde næsten alt udsolgt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Arena - så bli´r det ikke bedre! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER