Så er det snart tid for Sæbygaardløbet 2011

Så er det snart tid for Sæbygaardløbet 2011

14. maj 2011 - kl. 0:03 - af

Så du kan godt begynde at kridte løbeskoene til Sæbygaardløbet, datoen er søndag den 19. juni.

– Vær med til at lave deltagerrekord i år.

Atletikklubben SIK 80 Sæby er nu klar til at tage imod de mange løbere som vil nyde naturen i Sæbygaard Skov samtidig med de får god motion og socialt samvær.

I år er der 250 gavekort fra Løbekompagniet, gratis is til børneløbets deltagere, præmier fra Newline til gruppevindere og kildevand sponseret fra BeneFit Sæby. Endvidere har mange lokale sponsorere støttet løbet.

Start og mål foregår med start ved tennisbannerne i Sæbygård Skov og der kan vælges mellem to ruter på henholdsvis 3,9 og 10 km. Derudover er der et børneløb for børn under 10 år på cirka 1 km. Børneløbet starter kl. 13.30. Den korte rute skydes i gang kl. 14 og den lange rute kl. 15.

Oplysninger om løbet fåes ved at trykke her: Indbydelse

– eller på hjemmesiden www.SIK80.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er det snart tid for Sæbygaardløbet 2011' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER