Arbejdsdag på den gamle krogrund

Arbejdsdag på den gamle krogrund

14. maj 2011 - kl. 12:42 - af

De sled og slæbte på den fælles arbejdsdag, som Voerså Byudvikling havde ”inviteret” til lørdag 14. maj.

20 borgere deltog i arbejdet på den solskinsrige lørdag, og for at koordinere det hele rigtigt skulle alle, der ville gøre en indsats, tilmelde sig hos bestyrelsesmedlem Jens Juul og fortælle hvad man kunne bidrage med. Det gav pote, for en stor lastbil, en bobcat, en lille gravko, et par plæneklippere, et par motorsave, et par skovle, spader, hækklippere samt andre redskaber blev flittigt brugt på den gamle krogrund.

På krogrunden skal der være ryddeligt og pænt, og der er da også store roser, til dem der af og til tager en tørn på borgernes flotte plet, men den kan blive flottere med tiden, når byen opnår det, som alle kæmper for – nemlig et multihus som erstatning for den nu nedbrændte Voerså Kro. Multihuset glæder alle sig til, for ved diverse sammenkomster i byens mange foreninger er pladsen trang, når der skal holdes arrangementer og fællesmøder.

På arbejdsdagen blev der klippet hække og buske, stynet træer, klippet plæne og savet grene, der blev slæbt sammen i en bunke, til det kommende Skt.hansbål.

Midt på parkeringspladsen var der en stor ring med en stensætning, som blev fjernet ved hjælp den lille gravemaskine, læsset på en container og kørt til destruktion med den store lastbil.

Natur er der en del af på, den gamle krogrund. En gammel flot stub fra et udgået træ har fået lov at blive stående. Træet gør gavn for mange insekters bolig, og ved foden gror en stor flot svamp. Da undertegnede nærmede sig for at tage foto af svampen, blev der godt og grundigt skældt ud fra en lille fyr med sort hat. Det var Munken – en lille sangfugl med en stor stemme syntes åbenbart, at nu kunne det være nok med mere forstyrrelse den dag i så tæt nærhed på dens rede.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arbejdsdag på den gamle krogrund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger