Træf hos Vendelboerne MC i weekenden

Træf hos Vendelboerne MC i weekenden

12. maj 2011 - kl. 0:10 - af

Når dørene til det 10. træf åbner på fredag, bliver der uden tvivl trængsel i lighed med de tidligere år. Der er dømt 100% hygge og samvær i klubbens lokaler, og alle medlemmerne har glædet sig til denne tilbagevendende begivenhed, hvor der både køres motorcykel, festes og soves i telt ved klubhuset.

Fredagen går med indkvartering fra kl. 12, og når klokken slår 21, står den på underholdning i form af levende musik, så deltagerne kan blive rystet sammen.

Lørdag går turen traditionen tro til Sæby Torv, hvor de mange af de handlende får chancen for at se motorcykler i alle kalibre og udgaver. Her er der også mulighed for en hyggesnak om det at køre motorcykel og fællesskabet ved en passion som denne.

Når klokken slår 12, bevæger de omkring 150 motorcykler sig ud på den fælles køretur, som altid har været en del af træffet hos Vendelboerne MC. Turen går rundt i lokalområdet og er på ca. 80 km. Herefter er der kaffe, kage og hygge i klubben, før aftenens fest skydes igang.

“Alle er velkomne til at kigge forbi og få en oplevelse af, hvad vi går og laver og måske en bette en”, slutter Peter Jensen fra Vendelboerne MC.

Se hele weekendens program her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Træf hos Vendelboerne MC i weekenden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER