Sæby plages i øjeblikket af indbrud i firmabiler

Sæby plages i øjeblikket af indbrud i firmabiler

11. maj 2011 - kl. 13:35 - af

Igen i nat var den gal. Flere firmabiler henstillet på private adresser i Sæby, er i nattens løb blev opbrudt og tømt for elværktøj og computerudstyr for anselige summer. Fremgangsmåden er den samme som ved indbrud i flere firmabiler i sidste uge, så noget tyder på, at de samme gerningsmænd er på spil igen.
Nordjyllands Politi opfordre derfor håndværkere med firmabiler på deres privatadresse til, at parkere dem tæt ved huset eller på anden måde gøre det vanskeligt for ubudne gæster at komme ind i bilen. Ligeledes er alarm i bilen en god måde at skræmme de fleste væk på.
Der er på nuværende tidspunkt ikke spor af gerningsmændene, så Nordjyllands Politi høre gerne fra folk, der har set eller hørt noget natten til i dag onsdag. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

2 kommentarer til “Sæby plages i øjeblikket af indbrud i firmabiler” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Sæby plages i øjeblikket af indbrud i firmabiler”

  • Rasmus Jensen

    Det kan så fortælles at det ikke kun drejer sig om firmabiler. På Kastanievej, hvor der også har været indbrud i en firmabil, har der også været en række indbrud i privatbiler. Det er nu ærgerligt og utrygt at man ikke kan have sine ejendele i fred.

  • Er snart træt af at man ikke kan have sine ting i fred. Har haft indbrud i min firmabil 2 uger i træk nu. Første gang tømte de den for alt elværktøj men anden gang fik de dog ikke noget med da bilen var parkeret så de kun kunne åbne bagsmækken 15 cm. Det er til trods for at bilen er parkeret helt op til huset og med frit udsyn til naboerne til de resterende 3 sider. Tror efterhånden at det eneste der hjælper er at parkere en stor glubsk hund inde bag i bilen om natten!!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby plages i øjeblikket af indbrud i firmabiler ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger