Kanoudflugt på Voer å fra Fæbroen til Voerså

Kanoudflugt på Voer å fra Fæbroen til Voerså

11. maj 2011 - kl. 0:41 - af

Lidt støj fra en vinkelsliber og en traktor der en gang imellem tøffede lidt rundt, kunne ikke tage glæden fra en flok 4. klasseelever fra Agersted skole, da de var på udflugt til Voerså. De 14 elever var sammen med lærere, forældre og søskende en tur ude i det blå.

4. klasses forældreråd havde taget initiativet til turen, der startede fra tidlig morgen i kanoer fra Fæbroen. Eleverne og nogle voksne roede og padlede nu, den knap fire kilometer tur ned ad åen til jollehavnen i Voerså.

Nogle havde aldrig prøvet at sejle kano før, men det fik de hurtigt lært, og alle havde nydt turen, med de store flotte nyudsprungne bøgetræer, der flere steder hang langt ud over åen.

På jollehavnen i Voerså stødte forældre og søskende til, og i det rigtig gode vejr og høj solskin, slog alle lejr, på en af de store græsplæner på havnen. Bare ti meter fra plænen ligger havnens nye naturlegeplads, og den blev nu flittigt benyttet – endda så meget at børnene næsten ikke havde tid til at spise, for der skulle både gynges, vippes og klatres.

På havnen havde bådfolket sat hinanden stævne for anden gang i løbet af foråret. For ganske kort tid siden blev der etableret en ny flydebro, og bådfolket havde travlt med at fjerne resterne af den gamle, der var pilrådden og fra 1983. Det gav lidt støj, men det betød ikke noget, for de besøgende nød det rigtig gode vejr, og en af de små piger udtalte da også, at maden smagte meget bedre, når man spiste ude i solskin.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanoudflugt på Voer å fra Fæbroen til Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger