Svar på Søren Visti Jensens indlæg

Svar på Søren Visti Jensens indlæg

10. maj 2011 - kl. 16:25 - af

Medlemmerne af arbejdsmarkedsudvalget Ole Rørbæk Jensen, Erik Kyed Trolle og Birthe Marie Pilgaard svarer Søren Visti Jensen

VI ØNSKER EN FREMADRETTET OG OFFENSIV ARBEJDSMARKEDSPOLITIK:

Tak for dit personlige svar. VI skal ikke yderligere kommentere dine synspunkter, men udtrykke hvad socialdemokratiet fremadrettet vil arbejde for i Arbejdsmarkedsudvalget.

Vi vil have stor opmærksomhed på, at vi varetager en række menneskers interesser. Alle mennesker, som har krav på kompetent vejledning og hjælp til at komme i beskæftigelse.

Frederikshavn kommune har i de kommende år en lang række store udfordringer. Mange af vores store arbejdspladser flytter til udlandet. Befolkningstallet falder. Vi får flere ældre medborgere og langt færre unge.

Vi skal derfor sikre så mange som muligt af vores ledige får et uddannelsestilbud, så de kan varetage fremtidens arbejdsopgaver. Specielt skal vi være opmærksomme på, at vores unge fremadrettet får en uddannelse. Vi ved fra nye undersøgelser, at vi inden længe får mangel på arbejdskraft. Vi er nu i en situation, hvor vi har mange ledige hænder, som vi har mulighed for at tilbyde opkvalificering eller revalidering, så de fremadrettet kan være klar til at løse fremtidens udfordringer på arbejdsmarkedsområdet i Frederikshavn Kommune.

I dette arbejde skal vi i langt højere grad have indtænkt Frederikshavn Kommunes erhvervsstrategi og den nyligt udarbejdede analyse omkring fremtidens kompetencebehov.

Så, kære Søren Visti Jensen. Vi ønsker os en langt mere offensiv og fremadrettet arbejdsmarkedspolitik i Frederikshavn Kommune. Vi kan kun opfordre til, at vi kommer i gang med arbejdet og samarbejdet omkring løsningen af denne store opgave. Det kan ikke ske for tidligt……

En kommentar til “Svar på Søren Visti Jensens indlæg” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Svar på Søren Visti Jensens indlæg”

 • Søren Visti Jensen

  Til den socialdemokratiske gruppe i Arbejdsmarkedsudvalget. Den hensigtserklæring er vi i SF fuldstændig enige i. Hvis det havde været hovedbudskabet fra starten, i stedet for veltilrettelagt personfnidder og bebrejdelser af min person, så kunne vore vælgere og læsere have været sparet for megen undren og hovedrysten.

  Det var rent faktisk et skridt en den retning vi tog på AMU”s møde i går (hvor Birthe Marie dog var fraværende).

  Vi har sat vores forvaltning til at samtænke uddannelses- erhvervs- og beskæftigelsespolitikken for Frederikshavn Kommune, baseret på vore vedtagne 4 vækstspor, som er den bedste indikation vi har, til at fortælle i hvilken retning vores fremtidige lokale arbejdsmarked bevæger sig.

  Kort sagt: lave en samlet strategi, der så løbende kan føres ud i livet, samtidig med at vi kan generere økonomi hertil.

  Vi håber allerede på vort næste udvalgsmøde (30. maj) at have et nogenlunde brugbart økonomisk overblik over 2011, som det er gået indtil nu – og herudfra forhåbentlig skyde strategien i gang.

  Så kære socialdemokrater: “no hard feelings” fra undertegnede. Men ærligt talt: lad os dog spare vore fælles vælgere for sådan en gang tågesnak i medierne fremover, og lad os finde hinanden til fordel for de persongrupper vi alle føler et stort ansvar for!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svar på Søren Visti Jensens indlæg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger