Sushi på menuen hos Klostergydens Fisk

Sushi på menuen hos Klostergydens Fisk

10. maj 2011 - kl. 5:14 - af

Tirsdag d. 3. maj stod der ”sushi” på menuen hos Klostergydens Fisk. Indehaver af fiskebutikken, Helene Aaen, havde fået arrangeret et sushi-kursus for dem, der havde lyst til at deltage. Japaneren Tomiko og hendes mand, Svend Erik, der står bag ”Japanske Danmark”, underviste de interesserede kursister i den kunstneriske kokkekunst, det er at tilberede sushi. Mens Tomiko gik rundt og instruerede deltagerne samt viste, hvordan de fine sushi-retter kan tilberedes, fortalte Svend Erik både om Japan og om sushi’s historie. Helene havde sørget for, at der var masser af spændende fisk, som kunne bruges. Bl.a. blev der lavet nigiri med kogte tigerrejer, rå tun, kammuslinger og laks, og i de traditionelle sushi-ruller blev der både rullet dåsetun og gravad laks ind i.

Til slut på aftenen viste Tomiko, hvordan en rigtig California Roll laves, og det blev det sidste stykke sushi, som kursisterne kunne lære at lave den aften, inden de kunne tage al deres flotte sushi med hjem.

Det kostede 470,- at deltage i det ca. 4 timers kursus, men beløbet fik man mange gange tilbage igen i form af al den sushi, man kunne nå at kreere. Alle var enige om, at det havde en været en spændende og lærerig sushi-aften.

Helene er begyndt at forhandle forskellige sushi-specialiteter samt materialer til at lave sushi, disse kan man købe fra maj måned.

En kommentar til “Sushi på menuen hos Klostergydens Fisk” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sushi på menuen hos Klostergydens Fisk”

  • Charlotte Pedersen

    Kan varmt anbefale dette kursus, hvis Klostergydens fisk gentager dette. Vi havde en super hyggelig og meget lærerig dag, og der var rigeligt med råvarer og viden at hente! Faktisk er det lige præcis mit færdige resultat der er på billedet af fadet! Det var en ordentlig portion jeg fik med hjem, og mere end noget du ville kunne købe for 470 kr i nogen sushirestaurent, så kursuset var faktisk “oveni” handlen ;0) Selve kursuset var også meget lærerigt og jeg har mod på at lave det selv, nu mangler jeg bare erfaringen og mon ikk der dukker nogle frivillige forsøgsdyr op blandt sushihungrende veninder!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sushi på menuen hos Klostergydens Fisk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger