Mor blev forkælet med gaver i LOOP

Mor blev forkælet med gaver i LOOP

10. maj 2011 - kl. 7:45 - af

LOOP var rigtig godt besøgt, især den første time, -halvanden dagen før mors dag. Alle 50 gaveposer blev foræret væk. Og der var bestemt indhold i, som gjorde det turen værd.
Der var forskellige gavekort fra bla. Frisør Lisbeth Kristensen, Superbest, Blingo Organic børnetøj, Aloe Forever, Rygsække fra LOOP, vognmønt og nøglering fra Dronninglund Sparekasse, Keyhanger og nøgleringe fra Sportigan, duschshampoo, keyhanger og fnugruller fra MR, flotte gaveprøveposer fra Matas. Klinik for fodterapi i Sindal havde også flotte gaveprøveposer med fodpleje i og serverede mousserende vin og vand sammen med et stykke chokolade.
Matas gav smagsprøver på diverse protein og energibarer. Hørby bageri leverede smagsprøver på hjemmebagte müslibarer. Ostefruen havde smagsprøver på ost. Torvets Chokolade og Kaffe havde leveret dejlig chokolade og LOOP havde smagsprøver og opskrifter på hjemmelaver knækbrød.
“Så alt i alt en dejlig formiddag, med masser af forkælelser til mor”, fortæller Lisa Farum fra LOOP i Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mor blev forkælet med gaver i LOOP' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER