Falck kørte til brand i garage i Agersted

Falck kørte til brand i garage i Agersted

10. maj 2011 - kl. 22:37 - af

Kl.20.49 gik alarmen hos Falck. Der var ild i en garage på Sønderskov Allé i Agersted. Branden er formentlig opstået i forbindelse med nogle reparationer på en motorcykel. 3 lokale slukningskøretøjer plus en tankvogn fra Sæby blev sendt til stedet, men Falck oplyser, at ingen personer er kommet til skade, og at man har branden under kontrol.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Falck kørte til brand i garage i Agersted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER