Sæby på Aker Brygge med jazz, kunst og gastronomi

Sæby på Aker Brygge med jazz, kunst og gastronomi

9. maj 2011 - kl. 0:28 - af

Sæby har i denne weekend været levende til stede på Aker Brygge, Oslos hyggelige havnefront, med smagsprøver på, hvor meget Sæby har at byde på under eventen “Danmark på Bryggen”.

Under overskriften “Sæby – Jazz, kunst og gastronomi”, har turistchef Inger Grund Petersen i tæt samarbejde med ravsliberen fra Sæby, Frants Kristensen, Glaskunstner Inge Frydkjær, Slagter Anders Engen og Sæby Conditori, fortalt de forårskåde nordmænd om Sæbys nye jazzfestival i Pinsen, om kunsthåndværkerne i Sæby og det øvrige vendsyssel, samt givet smagsprøver på Sæby-pølse, grillet økologisk svinekød, marineret i brændenælde og løvstikke fra Nellemanns Have og godt, hjemmebagt rugbrød fra Sæby Conditori.
Vejret var som i Danmark helt forrygende, og der var begge dage sort af mennesker, som kom for at møde danskerne på kajen. – Det er altid godt at have smagsprøver med, men det var et virkelig scoop at have Anders Engen til at fortælle om sine lækre opskrifter på marinader af urter fra Nellemanns Have og duften fra hans grill-tryllerier, fortæller Inger Grund Petersen. Rav har en enorm fascinationskraft for både børn og unge, som kunne gå på ravjagt i en kæmpe balje sand fra Lyngså og finde sit eget stykke rav og Frants Kristensen er jo en gudsbenådet fortæller, fortsætter hun. Endelig havde Sæby Conditori sponsoreret 50 nybagte rugbrød, som blev serveret med smør og revet væk, efterhånden som de blev stillet frem på smukke glasfade fra Glashuset i Sæby. Det blev en rigtig fin oplevelse for alle, som udover en god snak , selvfølgelig fik inspirerende guider fra Sæby, kunstguider, jazzfestival-programmer mm. med sig hjem i rygsækken, så nu håber vi det på både kort og lang sigt er med til at åbne endnu flere norske øjne for Sæbys herligheder, slutter turistchefen, som ser dette som en ideel måde at tage med erhvervet ud at hverve nye gæster på og sammen få nye ideer til, hvordan Sæby kan blive en endnu bedre by at gæste.

En kommentar til “Sæby på Aker Brygge med jazz, kunst og gastronomi” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sæby på Aker Brygge med jazz, kunst og gastronomi”

  • Vibeke Bergstrøm

    Det var et flot arrangement – og Sæbys stand var absolut en af de bedste.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby på Aker Brygge med jazz, kunst og gastronomi ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger