Nu er det sikkert og vist Camilla F åbner i Sæby

Nu er det sikkert og vist Camilla F åbner i Sæby

9. maj 2011 - kl. 5:18 - af

Efter vi på SaebyAvis.dk skrev, at Frisør Camilla Fellov ville åbne salon i Sæby, har rygtebørsen haft frit spil, og der er givet rigtig mange bud på hvor, hvornår og hvordan, men nu er det sikkert og vist, Camilla F, der i dag har salon i Danmarksgade i Frederikshavn, overtager 1. Juni New Hair, Grønnegade i Sæby.

”Det bliver en helt anden salon, og der sker store forandringer på både udbud og inventar”, fortæller Camilla Fellov, der selv er udlært i Sæby, og som nu efter længere tid i Frederikshavn har et brændende ønske om at vende tilbage, ”og det bliver med maner”, fortæller hun grinende.

Jeg har indgået en aftale med Bodil, der ejer New Hair, og  kan derfor med glæde offentliggøre at handlen nu er på plads. Bodil bliver en del af Camilla F i Sæby, og det tror jeg bestemt er en fordel for os begge. Bodil har sine faste kunder, som vi selvfølgelig byder velkommen i den nye salon, og samtidig har jeg masser af faste Sæby kunder i Frederikshavn, der nu kan komme i salonen i Grønnegade. Så jeg ser positivt på vores muligheder i dejlige Sæby, kommer det smilende fra Camilla.

Vi kan også afslører, at der lørdag d. 4. juni bliver reception i den nye salon, hvor både nye og gamle kunder samt venner og bekendte er velkomne til et lille traktement i anledning af overtagelsen, slutter Camilla Fellov inden hun haster til lufthavnen for at tage på en velfortjent ferie inden overtagelsen og ombygningen i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er det sikkert og vist Camilla F åbner i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger