Flot bronzemedalje til Sæby HK til DM

Flot bronzemedalje til Sæby HK til DM

9. maj 2011 - kl. 13:18 - af

Sæby HK’s u-12 drenge var i weekenden i Hvidovre for at spille om danmarksmesterskabet for U-12.

Det var med stor spænding at drengene fredag drog afsted til Hvidovre, som traditionen tro afholdt årets sidste finalestævne om DM.
Det var simpelthen cremen af dansk drengehåndbold årgang 1999 og 1998, der satte hinanden stævne, for at afgøre, hvem der kunne kalde sig danmarksmester 2010/2011.

Sæby havde en forhåbning om at slutte i top 10, hvis det hele gik op i en højere enhed, da der på forhånd var 3-5 hold, som blev betegnet som favoritter til titlen og der var Sæby ikke at regne.
Men Sæby har vist fine takter den sidste måned med sejren i den nordjyske pokalturnering samt en andenplads i Rødspætte Cup, så humøret var højt inden turneringen gik igang.

Rollen som underdog, passede åbenbart drengene godt og de startede med at slå Roskilde i den første kamp med 1 mål uden at have spillet op til vanlig niveau.
Nu var de igang og allerede anden kamp mod Hammel, var en skæbnekamp om at gå videre til mellemrunden søndag. Også denne kamp blev vundet med 1 mål, men efter betydelig bedre spil og fight, så nu indfandt optimismen sig for alvor.
Tredje kamp blev en walk over, mod et svagt Virum Sorgenfri hold og Sæby kunne spare nogle af nøglespillerne. Kampen blev vundet 20-10, og så var der lagt op til puljefinale mod Lemvig, som var udskreget som forhåndsfavorit til DM. Lemvig var et utrolig fysisk stærkt hold, med nogle store drenge og Sæby kunne ikke holde distancen og tabte kampen med 5 mål.
Men vigtigst af alt, så var andenpladsen hjemme og adgangen til mellemrunden, hvor der stod 2 stærke Århus hold klar til at tage imod.

Første kamp i mellemrunden var mod AGF. Her spillede Sæby en kanon kamp og vandt med 2 mål, efter at have ført hele kampen. Nu var drengene efterhånden helt oppe og køre og troen på sensationen, var steget adskillige grader, dog skulle sidste hurdle overståes i form af et stærkt VRI hold, som på forhånd var at regne for en mulig vinder af turneringen.
Om det var favoritværdigheden der tyngede VRI, eller de bare troede at Sæby var en lille knast på vejen, skal være usagt, og Sæby var iøvrigt ligeglade!! De gik frisk til stålet og spillede endnu en brandkamp og vandt kampen med 1 mål, efter igen at have ført hele kampen.

Så var Sæby minsandten i semifinalen og nu blev det for alvor rigtig svært, idet SAGU fra Esbjerg var modstanderen. De var storvfavoritter sammen med HEI fra Århus, og er et hold Sæby har mødt flere gange gennem årene uden at kunne besejre dem, men tro kan jo som bekendt flytte bjerge!! Desværre bare ikke denne gang! SAGU var akkurat lige så gode, som frygtet og Sæby kom hurtigt bagud med 3-4 mål og kunne desværre ikke indhente det tabte og kampen endte med et nederlag på 5 mål.
Drengene var lige lidt skuffede efter kampen, men hev sig hurtigt op ved hårrødderne og kiggede nu frem mod kampen om 3-4 pladsen, hvor HIK fra København stod klar.

Det var forholdsvis nemt at sætte drengene op til denne kamp, da der var tale om revanche fra tidligere i sæsonen, hvor HIK havde slået Sæby knebent, efter en meget hårdt spillet kamp. Så nu skulle de dælme ha’ “de kjøbenhavnere” og bronzemedaljerne skulle med hjem til Sæby.
Igen viste drengene stor moral, da de ret hurtigt kom bagud med 3-4 mål og var således bagud ved halvleg. Men de første 9 minutter af anden halvleg lukkede Sæby forsvaret og målet helt ned og HIK fik ikke scoret i denne periode og så var Sæby pludselig foran med 3 mål. Kampen endte igen med en 1 måls sejr og bronzen var hjemme!!

Det var nogle meget stolte og trætte drenge, der efter finalen modtog bronzemedaljerne og kunne vende næsen hjem mod Sæby. Dog skulle de lige en tur omkring McDonalds på vejen, for sådan en 8 hårde hånboldkampe på 2 dage giver en god appetit og så smager det jo altid bedre når resultatet var godt!!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot bronzemedalje til Sæby HK til DM ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger