Fantastisk dyrskuedag på Hørby-Dybvad Skole

Fantastisk dyrskuedag på Hørby-Dybvad Skole

9. maj 2011 - kl. 8:58 - af

Fredag den 6. maj bød elever, lærere og pædagoger fra Hørby-Dybvad Skoles indskoling (0. til og med 3. klasse) velkommen til et fantastisk dyrskue på plænen ved Dybvad SFO

Dyrskuet var kulminationen på en herlig fordybelsesuge med særligt fokus på kæledyr. Udover at fremvise deres medbragte hunde, kaniner, katte, marsvin, skildpadder, slanger, firben og andre dyr, kunne eleverne prøve pony-ridning samt et væld af sjove konkurrencer, smagsprøver m.v. – ligesom der var udstillinger og prøver på de ting, eleverne havde arbejdet med ugen igennem på forskellige værksteder. Dyrskuedagen havde deltagelse af ca. 250 elever, forældre og bedsteforældre, samt børn fra Dybvad Børnehave.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk dyrskuedag på Hørby-Dybvad Skole ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER