Sæby Voksenkor synger i Manegen

Sæby Voksenkor synger i Manegen

6. maj 2011 - kl. 10:19 - af

Som afslutning på en spændende sæson vil Sæby Voksenkor torsdag den 12. maj kl. 19 give prøver på en del af det repertoire, der har været arbejdet med i den lange vintersæson. Det sker ved en koncert i Manegen-Sæby Kulturhus.

Foruden koret medvirker også Frank Hejslet på trompet, og sammen med Sæby Voksenkors faste leder, Søren Rasmussen, ved Sauter-flygelet, vil de sammen spille uddrag af populær trompetmusik.

Sæby Voksenkor er organiseret under LOF og står nu foran afslutningen på sin anden sæson. Medlemstallet har stabiliseret sig på omkring 30 – og det endda med en god fast stamme af de efterspurgte herrestemmer, der nu tæller 8 faste medlemmer.

Koret vil ved koncerten på torsdag synge et blandet program i to afdelinger med vidt forskellig karakter. Årets store udfordring har været et potpourri af Svend Saaby over de populære sange fra Sommer i Tyrol, som takket være en meget kendt Dirch Passer film, blev landskendt sidst i tresserne.

Programmet byder også på et spændende korarrangement til Bent Fabricius’ udødelige Alley Cat, hvor der bl.a. bliver sunget miaw til den helt store guldmedalje. Der bliver mere filmmusik i form af Musens Sang fra Mød mig på Cassiopeia med musik af Kai Normann Andersen. Søren Rasmussen og Frank Hejslet vil i den forbindelse spille mere filmmusik af den samme kendte komponist.

Endelig er der også a capella musik på programmet, bl.a. Kingo’s betagende kærlighedsdigt Crysillis, Den blå anemone af Kaj Munk og Kom Maj du søde milde

Ind imellem korets indslag vil Frank Hejslet spille solo.

Hele arrangementet koster 30 kr. incl.1vand/øl/vin plus snacks. Alle interesserede er hjertelig velkommen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Voksenkor synger i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger