Aqua disko på fredag i Sæby Svømmebad

Aqua disko på fredag i Sæby Svømmebad

5. maj 2011 - kl. 0:15 - af

Fredag d. 6 maj kl. 18.30 åbner Sæby Svømmebad dørene for forårets sidste gang Aqua Disko inden sommeren. Der er inviteret Dj Firelight, som fyre et fedt lysshow af, sammen med de nyeste hits.
Der vil denne aften været event-områder hvor man har mulighed for at prøve ”Sæby Roklubs Polokajakker” med instruktør, samt juniorlivredning hvor man kan lære, at dykke samt udøve førstehjælp med livredderne, fortæller Jeppe Møller Jacobsen fra Sæby Svømmebad.

I løbet af aftenen vil der være forskellige konkurrencer, alt lige fra den traditionsrige brydekamp til rutsjebanekapløb samt svømmekonkurrencer. Sæby Svømmebad har også fået et nyt badedyr, kan du gætte hvad?

Tjek deres Facebook side og tilmed dig til Aqua Disko,der kan vindes fede præmier inde på side.

http://www.facebook.com/SaebySvoemmebad

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aqua disko på fredag i Sæby Svømmebad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER