Sæby Golfklub på jagt efter point

Sæby Golfklub på jagt efter point

4. maj 2011 - kl. 5:34 - af

Klubbens 3 hold var alle i action i danmarksturneringen i weekenden.

Dameholdet, som ikke tabte i hele sidste sæson, skulle lørdag forsvare æren mod Sindal. Holdkaptajn Jonna Kejser må undvære klubmester Anne Kofod, da Anne har fravalgt at spille turneringsgolf  i denne sæson, og da der så samtidig var afbud fra et par af de bærende kræfter, så var lige pludselig debut til Birgitte Uggerly og Janni Jæger.

Janni Jæger blev parret med Jonna Kejser i foursomen, og det blev til en sejr på 3-2. 3 point blev ”sat ind på kontoen”, og da så Jette Nielsen vandt sin 1. single og Ulla Skov vandt 2. single, så var der 4 point mere til holdet, så gjorde det ikke så meget, at Birgitte Uggerly tabte sin single. Sammenlagt blev det til en 7-2 sejr over Sindal.

Søndag gik turen til Hjørring, hvor holdet mødte overmagten. Hjørring vandt kampen 9-0.

Sæby herretrup har fået tilgang af Jan V. Sørensen fra Sindal, og så er Kasper Bang vendt hjem til Sæby efter et par år på Sjælland, så der er store forventninger til sæson 2011.

Sæbys 3. divisionshold startede sæsonen i Frederikshavn, hvor det blev til et ærgerligt nederlag på 4-10, det var kun Allan Kastrup og klubmester Jakob Thiessen, som formåede at vinde deres kampe.

Søndag var 3. division herrer på hjemmebane mod Hirtshals, og Sæby vandt en meget sikker sejr på hele 13-1, og da Frederikshavn overraskende vandt på udebane mod Hjørring, så er Sæby tilbage på sporet og puljen er helt åben.

Herreholdet i kval-rækken er på baggrund af ovennævnte tilgang udefra stærkere end nogensinde, så der var lagt i kakkelovnen allerede lørdag, da Hjørring var på besøg.

Sæby tog en sikker sejr på 12-2, og der var imponerende sejre til Thorkil Jørgensen og Jacob Dahlmoes på henholdsvis 8-6 og 7-6 i deres singler.

Søndag var Hirtshals på menuen, og det blev lidt mere spændende, da sejren kun blev på 8-6 sammenlagt. Det var lige ved at blive lidt for spændende, men unge Dahlmoes hev en sejr hjem på 18. hul og dermed er holdet i kvalrækken ubesejret indtil videre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub på jagt efter point' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger