Tyvstart på Mors dag hos LOOP Cirkeltræning

Tyvstart på Mors dag hos LOOP Cirkeltræning

3. maj 2011 - kl. 5:55 - af

Lørdag den 7. maj er det Mors dag i LOOP Cirkeltræning Sæby fra klokken 9.00-12.00.
Flere forretninger er med til at gøre dagen ekstra hyggelig lige netop for mor: Farvebøtten udstiller, Klinik for fodterapi v/Marianne Frederiksen forkæler mødrene med fodpleje og andet godt, Matas Sæby giver smagsprøver på energibarer, Ostefruen giver smagsprøver på ost og et tilbud på en Oste Mors Dags platte med friskbagt brød, som kan bestilles lørdag og afhentes søndag den 8. maj på Mors dag hos Ostefruen, Torvets Kaffe og Chokolade giver smagsprøver på chokolade, Hørby Bageri giver smagsprøver på müslibarer, SuperBest udstiller blomster, Sportigan og Mr. har op til Mors Dag udstillet tøj i LOOP, Heidi Dalin kommer med Blingo Organic tøj til mor og barn, frisør Lisbeth Kristensen udstiller og endelig får de første 50 mødre i dagens anledning en lille gavepose med hjem. Der vil være hjemmebag, og alle nye “LOOP-mødre” får tilbuddet om 10 dages gratis prøvetræning hos LOOP.
Så tag mor under armen, om hun er ung eller gammel, så kom til en hyggelig formiddag hos LOOP Cirkeltræning, Sophus Falcksvej 1 i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyvstart på Mors dag hos LOOP Cirkeltræning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger