Vemodigt sidste farvel til Sæby Turistbureau

Vemodigt sidste farvel til Sæby Turistbureau

30. april 2011 - kl. 11:33 - af

Det var en tydelig meget rørt, men også meget glad Else Riis, der i går havde sidste arbejdsdag på Sæby Turistbureau efter mere end 30 år.
Hendes videre tilværelse som pensionist og store indsats gennem mange år, blev da også fejret på behørig vis, da mere end 75 lokale forretningsdrivende, venner og bekendte lagde vejen forbi Krystaltorvet fredag eftermiddag til en lille reception. “Det er fuld fortjent, med de mange rosende ord og tilkendegivelser”, lød det fra Turistchef Inger Grund, da der også ville give en sidste hilsen og et tillykke med på vejen.

De øvrige kollegaer havde som en flot gæstus fået fremstillet ens t-shirts for at tilkendegive, at “Princessen” nu skulle fejres både den royale, men bestemt også den lokale.

Sidst men bestemt ikke mindst var muligheden for at hilse på Else’s afløser Mads Gregersen, der nu gennem nogen tid har været “elev” hos Else.

Mads er 45 år og kommer fra et job hos sommerhusudlejningsfirmaet SOL OG STRAND, hvor han gennem 15 år har slået sin folder med mange forskellige opgaver i både Danmark og på firmaets kontor i Flensborg.

Mads bor privat i et skævt lille hus i byen Thise ved Brønderslev, men ligger da ikke skjul på at fremtidsudsigterne ligger i en bolig I Sæby.

Efter et par hyggelige og følelsesladede timer, kunne Else Riis forlade Turistbureauet med de mange flotte tilkendegivelser, gaver og hilsner i bagagen og med en sidste kommentar til de få tilbageværende: “Det har været en fantastisk dag, og nu skal alle indtrykkene bearbejdes” sagde en træt men stolt Else Riis.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vemodigt sidste farvel til Sæby Turistbureau ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger