Mystisk mand lokker børn i Sæby

Mystisk mand lokker børn i Sæby

29. april 2011 - kl. 11:22 - af

Sæbygaardskolen advarer nu forældre og børn, efter en ukendt mand har forsøgt at lokke skolebørn med ind i hans bil, skriver TV2nord.

Tirsdag kontaktede den ukendte man to af skolens yngre elever og tilbød at køre dem hjem fra skole. Drengene afslog tilbuddet og fortalte deres forældre om episoden. Det har nu fået Sæbygaardskolen til at sende en advarsel ud til skolens forældre og opfordre både forældre og børn til at være mere opmærksomme.

Nordjyllands Politi er informeret om episoden og ser med stor alvor på sagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mystisk mand lokker børn i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER