Dansens Dag på Rådhuspladsen…

Dansens Dag på Rådhuspladsen…

26. april 2011 - kl. 14:47 - af

Zumba, square dance, parkour og mange andre danse er på programmet, når Frederikshavn Kommune byder børn og voksne op til dans på fredag.

Dansens Dag den 29. april bliver fejret med masser af dans over hele verden, og naturligvis også i Frederikshavn Kommune. Her er Rådhuspladsen ved Det Musiske Hus i Frederikshavn dansens centrum for en dag.

Dans med eller se på
Fra Ravnshøj Skole kommer 100 friske elever for at lære at danse zumba, men alle børn fra kommunens dagplejer og børnehaver er inviteret med til at danse med fra kl. 10.00. Børn og voksne i alle aldre er velkomne til at danse med, når der spilles op til tre timers non stop dans om eftermiddagen kl. 15-18. Der er fri entré for alle – også for dem, der hellere vil se på. Rådhuspladsen ved Det Musiske Hus, Rådhus Allé i Frederikshavn danner ramme om Dansens Dag 2011. I tilfælde af dårligt vejr danser vi i Det Musiske Hus.

PROGRAM:
Kl. 10:00-12:00 Ravnshøj Skole møder med 100 glade børn, som skal lære at danse zumba.
Dagplejen og alle kommunens børnehaver inviteres til at danse med.

Kl. 15:00-18:00 Se og prøv selv at danse line dance – zumba – mavedans – parkour – sportsdans – showdans og square dance.

FAKTA
Dansens Dag blev første gang fejret i 1982. International Theatre Institute, en organisation knyttet til UNESCO, udråbte den 29. april til at være international mærkedag for dans. Dagen falder på fødselsdagen for den franske koreograf og balletmester Jean-Georges Noverre (1727-1810).

Formålet med Dansens Dag er at samle alle danseformer for at fejre kunstformen og belyse dens universalitet og egenskab til at krydse alle politiske, kulturelle og etniske grænser og at forene folk i fred og venskab gennem et fælles sprog: DANS!

Nordea Fonden har valgt at støtte Dansens Dage i 2009, 2010 og 2011.

Arrangører af Dansens Dag i Frederikshavn: Frederikshavn Kommunes børnekulturelle netværk KAFBU i samarbejde med Dansens Dage og Nordea Fondens Dansepulje.

Læs mere på www.dansensdage.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dansens Dag på Rådhuspladsen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger