Ungdomsklub i Østervrå i fremgang

Ungdomsklub i Østervrå i fremgang

25. april 2011 - kl. 8:17 - af

Interessen for Østervrå Ungdomsklub har været stigende i den forgangne sæson.

Det kan klubleder Lars Kähler konstaterer her hvor sæsonen efterhånden nærmer sig sin afslutning. Nu kommer Påske, så har vi kun få gange tilbage i maj måned, inden vi slutter af med et ordentlig brag – weekendtur til Skallerup Klit, fortæller klublederen.

Østervrå Ungdomsklub holder stadig til i lokaler i skolens kælder, og det er bestemt ikke noget at prale af, men de finde sig til rette de unge mennesker i den tidligere cykelkælder og beskyttelsesrum. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, de har fortjent bedre, konstaterer deres udsendte.

Klubben henvender sig til unge i alderen 14-18 år. Tilbuddet er gratis, og løber fra september til maj måned. I klubben kan de unge hygge sig sammen, de kan spille spil, og der tilrettelægges forskellige aktiviteter – også ud af huset.

Klubben har også et tilbud til aldersgruppen 3.-6. kl. – Miniklub, som har god tilslutning.

Helt ekstraordinært har Lars Kähler også etableret et tilbud til gruppen fra 18-25 år – seniorklub, men det er ikke et kommunalt tilbud. Bare fordi man bliver 18 år, er det ikke sikkert, at man har andre steder at gå hen, forklarer Lars Kähler, som selv bidrager med de 2½ times arbejde, der går med dette klubtilbud. Jeg kan konstatere, at der er et behov, og jeg vil endda sige, at der er et stort behov for dette tilbud, fortæller klublederen, som flere gang har noteret sig et deltagerantal på 25-30 unge i den såkaldte seniorgruppe.

Ungdomsklubben ledes af Lars Kähler sammen med syv klubmedarbejdere. Klubben slutter for denne sæson efter turen til Skallerup Klit, men starter op igen til 1. september. Kun Miniklubben har tilbud i foråret og sommeren med motorcross på ATV’er.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungdomsklub i Østervrå i fremgang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger