Sommer, sol og sort af mennesker

Sommer, sol og sort af mennesker

23. april 2011 - kl. 13:52 - af

Sådan lyder den helt korte udgave af denne pragtfulde lørdag formiddag i Sæby. Massevis af mennesker havde taget turen til Torvet i Sæby, da Bryan Rise optrådte på scenen klokken 11, og de fik en fantastisk oplevelse i lyset af en helt blå himmel himmel og bagende sol.
Børnene ventede tålmodigt hos far og mor, men puha ventetiden er lang, når man er barn og venter på både Rasmus Klump og gratis pandekager i stride strømme. Det er spejderne i Hørby, der har sagt ja til at bruge denne lørdag i påskeferien på at lave mere end 1.000 pandekager til de fremmødte, og der findes vel ikke noget bedre, når man er barn, end pandekager, velvidende forældrenes skæve smil tydeligt fortæller alt. Godt det ikke er mig, der skal lave sådan en portion, kan man se, de tænker, mens børnene ufortrødent smasker videre.
Stikker man hovedet ind i en af de mange specialbutikker, kan man se, at her skinner solen også. Masser af glade kunder der nysgerrigt studerer det fantastiske udvalg, der er at finde i de lokale butikker her i Sæby, så mon ikke resten af dagen bliver lige så god som starten?

9 kommentarer til “Sommer, sol og sort af mennesker” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

9 kommentarer til “Sommer, sol og sort af mennesker”

 • Helt igennem en god dag, MEN MEN syntes det er under alt kretik at der bliver lovet gaver til børnene, og man så står der klokken 10,20 med forventningsfulde børnebørn og får af vide at der ikke er flere gaver,,så mange børn var der heller ikke når man kiggede rundt på dette tidspunkt,,Måske dette skulle tages op til overvejelse hvis det skulle gentage sig med sådan en ( god ) dag på torvet,,for hvordan forklarer man børn på 2 og 3 år ar RASMUS KLUMP ikke har nogen gaver til dem, når man har fortalt det hjemme fra at han deler gaver ud…TÆNK LIGE OVER DET

 • Man kan jo i det tilfælde lade være at love børnene noget hje
  mmefra…

 • Jeg kan godt forstå Arne Skrivers kritik.
  Det fremgår ikke af annoncen i Sæby Folkeblad den 16. april, at det kun er til de første, der er gaver, men at Rasmus Klump deler gaver ud mellem 10 og 11. Hvis man ikke har gaver til alle, må man skrive det i annoncen.

 • Pia Sørensen

  Ups, vi skulle vist ikk ha taget to ting så…… Vi fik en lille pose vingummi og en lille Rasmus klump bog, det var hovedsageligt det gaverne bestod af……. Så først til mølle……….. Man kan jo ikk vide hvor mange børn der møder op, og der var altså mange denne dag sååååå…….

 • Pia Sørensen

  Men ellers en rigtig dejlig formiddag, med så god musik, som altid lidt for højt, men han gjorde det godt den gode Bryan Rice….

 • Til Pia Sørensen. Det er ikke så meget hvad gaverne bestod af, men at stå og se hvad andre børn har fået udleveret og så skal forklare hvorfor der ikke er noget til de børn man selv havde med, jeg mener det som Lars skriver, der skulle have været oplyst at det var i begrænset antal ellers må man sørge for der er en buffer i tilfælde af der kommer flere børn end forventet, mener ikke at vingummi bliver for gammel af at ligge og at Rasmus Klump bøger bliver forældet, så hvad betyder det at have et ekstra lille lager så alle børn bliver stillet tilfreds, men de som planlægger sådan noget er vel folk der ikke har børn selv eller sørger for at deres egen står i første række når der uddelse 🙂

 • Og borset fra det så kunne man måske næste gang finde noget bedre musik i stedet for Børge Ris

 • Uha da Arne. Mon ikke du havde været bedst tjent med en ½ time længere i køjen. Ja, jeg ville da gerne have hørt Gustav Winckler, med det er jo lige som lidt for sent. Så for mig var Bryan Rise et godt alternativ, og det tror jeg også langt de fleste fremmødte synes.

 • Pia Sørensen

  Hold dog op, en gang sur opstød der lige kom der…… Var du til stede og høre Bryan Rice???????? Hvis ja hvorfor blev du så, hvorfor vendte du ikk bare om og gik hjem, hvis ikk musikken var noget for dig, alle kan ikk blive tilfredsstillet hvad musik angår, næste gang er det måske Birte kjær hende kan jeg ikk lide, men så holder jeg mig da bare hjemme, helt ærligt altså…….

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommer, sol og sort af mennesker ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger