Sæby Handelstandsforening ude og kapre kunder

Sæby Handelstandsforening ude og kapre kunder

22. april 2011 - kl. 17:36 - af

De fleste nyder det fantastiske vejr og påskeferien, men der er nogen, som vil det anderledes. Sæby Handelsstandsforening har valgt at bruge denne ellers så hellige fredag til en charmeoffensiv rundt ved byens overnatningssteder, for at oplyse og fortælle om det store arrangement der venter i Sæby påskelørdag.

Det være sig den store koncert på Tovet kl. 11 med Brian Rice, Rasmus Klumps store fødselsdagsshow , spejdernes uddeling af gratis pandekager til børn og biludstillingen på Nytorv med biler fra Frederikshavn Auto og Uggerhøj biler.

Alt sammen for at de mange påsketurister får en fornemmelse af det høje aktivitetesniveau og de mange spændende arrangementer i byen, men bestemt også for at oplyse om de mange specialbutikker og deres ekstra gode tilbud i forbindelse med påsken, hvor hovedparten af specialbutikkerne holder åbent til kl. 16.

Så med aviser og andre spændende ting under armen, samt slik til børnene er Lene fra Kop & Kande, som er medlem af Handelstandsforeningens bestyrelse, trukket i ”arbejdstøjet” i form at et Rasmus Klump kostume, venligst udlån af Nordjyske Bank. Hun vil sammen med sin familie i løbet af fredagen besøge Campingpladserne, for at skabe opmærksomhed og forhåbentlig masser af nysgerige kunder til Sæby i morgen lørdag.  Det bliver et overflødighedshorn af oplevelser og gode tilbud, kommer det fra Lene og ”Rasmus Klump”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelstandsforening ude og kapre kunder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger