Fejl i gudstjenestelisten Hørby/Badskær Kirker

Fejl i gudstjenestelisten Hørby/Badskær Kirker

21. april 2011 - kl. 11:34 - af

I lokalaviserne er der ved en fejl annonceret, at det er Ulrik Flinta der har tjenesterne i Hørby og Badskær Kirker i påsken. Dette er ikke tilfældet. Ulrik Flinta, der før har vikarieret i sognet, skal konfirmere sognets konfirmander d. 1. maj kl.10.00. Derudover medvirker han også ved fællesgudstjenesten (Volstrup, Skæve og Hørby Sogn) i Skæve Kirke 2. påskedag kl. 10.30.
Det skal for god ordens skyld tilføjes, at det ikke er aviserne der har lavet fejlen, men de er blevet misinformeret.

God påske – og velkommen i kirke!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fejl i gudstjenestelisten Hørby/Badskær Kirker ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER