Petanquekuglerne triller igen i Østervrå

Petanquekuglerne triller igen i Østervrå

19. april 2011 - kl. 0:11 - af

Petanquefolket indledte sæsonen med at gøre status. 19 af de 22 medlemmer i Østervrås Petanqueklub var mødte op til det årlige statusmøde, som blev ledet af Ejvind Drejgaard. Formand Arne Boelskifte orienterede om aktiviteter det seneste år, og deltagerne kunne glæde sig over, at petanqueafdelingen har fået en aktie i krocketspillernes lille redskabsskur, så rekvisitterne kan opbevares ved banerne.

I sidste sæson var der tilmeldt to hold i turneringen, begge hold sluttede på en flot tredjeplads i deres gruppe.

Der var ros til baneduoen Bruno Møller Nielsen og Egon Hebbelstrup, der som sædvanlig havde udført et flot stykke arbejde.

Regnskabet vist et lille overskud, og kontingentet bliver uændret på kr. 50,- for en hel sæson.

Til den kommende sæson er der tilmeldt to hold i Limfjordsturneringen. Det er ikke alle klubbens medlemmer, der har lyst til at være fast på holdet, men flere har tilkendegivet, at de gerne træder til, hvis det kniber. Holdledere er Karen Pedersen, Skæve og Frede Frederiksen, Østervrå.

Der var genvalg til udvalgsmedlemmerne Arne Boelskifte, Bruno Møller Nielsen og Frede Frederiksen.

Under eventuelt drøftes muligheden for at holde en lille sommerfest med klubmesterskab. Frede Frederiksen blev bedt om at undersøge muligheden for at spille indendørs Petanque.

Alle er velkomne
Sæsonen er gået i gang, og der spilles hver mandag eftermiddag på banerne ved campingpladsen, fortæller Ebba Nielsen. Det er rigtig hyggeligt at spille, og det sociale samvær vægtes højt. Nye spillere er meget velkomne, slutter petanquespillerne.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Petanquekuglerne triller igen i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER