Tre piger fra Hals på tyvetogt i Sæby

Tre piger fra Hals på tyvetogt i Sæby

18. april 2011 - kl. 17:45 - af

En 36-årig dame fra Hals blev tidligere i dag pågrebet i tøjbutikken Gaz i Sæby. Her var det
lykkedes hende at skjule for ikke mindre end  3.000 kr tøj, som hun på systematisk vis havde flået alarmerne af, inden hun havde skjult det under sit eget tøj.

Kvinden blev dog stoppet af de to friske piger, der er ansat i butikken, der allerede havde anet uråd. Hun erkendte tyveriet, og måtte efterfølgende sidde til afhøring i baglokalet, da Nordjyllands Politi ikke havde resurser til at sende en bil, til trods for at personalet havde foretaget en såkaldt civil anholdelse, som politiet i følge loven, er de eneste der kan ophæve.

Efter endt afhøring havde kvinden yder mere forklaret, at det ikke var længe siden hun var blevet taget for butikstyveri i Aalborg, hvilket kun gør tingene endnu mere rystende. Kvinden havde to yngre piger med, som ventede forgæves på Torvet i Sæby, til den 36-årige efter mere end en halv time kunne forlade Gaz, uden de stjålne effekter og med en anmeldelse på halsen. Sidst men ikke mindst kan de nu kun ærge sig over ødelagt tøj for flere tusind kroner i Gaz, for hvem skal betale for det?

En kommentar til “Tre piger fra Hals på tyvetogt i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Tre piger fra Hals på tyvetogt i Sæby”

  • Ja det er skam at polititet ikke har tid til at komme i sådan nogen sager, men det skal jo passe en tlf som måske kunne ringe en aften

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tre piger fra Hals på tyvetogt i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER