Topnavne til sommerens Open By Nights i Sæby

Topnavne til sommerens Open By Nights i Sæby

18. april 2011 - kl. 11:46 - af

Snart er det sommer og tid for en af de tilbagevendende successer i Sæby, de to Open By Nights, som Sæby Handelsstandsforening er arrangør af, og som bliver gennemført på hver sin side af sommerferien.
Til den første Open By Night, som altid finder sted sidste fredag i juni, kan Handelsstandsforeningen i år præsenterer ingen ringere end Tørfisk, der i år kan fejre deres 30 års jubilæum. I den forbindelse udsender Tørfisk en ny CD i løbet af foråret og arbejder på fuld tryk på et 30 års jubilæumsshow. Mon ikke vi alligevel får lov at høre VLTJ, også selvom den er ved at være en ældre sang, for den må vel stadig betegnes som et at Tørfisk’s varetegn.
Derfor hersker der nok heller ingen tvivl om, at denne aften, hvis ellers vejrguderne er med Sæby, bliver et tilløbsstykke både for lokale og nogen af de mange turister, som netop på dette tidspunkt – fredag den 24. juni er på ferie i Sæby.

Den anden Open By Night, som er den første fredag i august, bliver hvis alt går vel nok en lige så stor publikums magnet, her kan Sæby Handelsstandsforening byde de lokale velkommen hjem fra ferie med ingen ringere end danske Zididada, der har væltet hele Danmark med deres mange koncerter de seneste år.

Udover disse to store arrangementer, er der også i år musik på Torvet i Sæby hver lørdag i hele juli måned, samt de tre søndage i industriferien, hvor mange af butikkerne ligeledes holder søndagsåbent. Navnene på kunstnerne offentliggøres i forbindelse med udseendelse af sommerens arrangementskalender, der er lige på trapperne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Topnavne til sommerens Open By Nights i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger