Sæby HK’s U-12 drenge Nordjyske pokalmestre

Sæby HK’s U-12 drenge Nordjyske pokalmestre

18. april 2011 - kl. 15:51 - af

Sæby Fritidscenter lagde søndag gulv til finalen i den Nordjyske pokalfinale for U-12 drenge, hvor Sæby HK’s talentfulde drenge mødte de evige rivaler fra Hjallerup.
Der var mødt rigtig mange tilskuere op til kampen, for at støtte drengene og der var nærmest håndboldligastemning på lægterne og de mange tilskuere blev ikke skuffet!
Drengene fra Sæby var tændte og også en smule nervøse i kampens start, men efter 5-6 minutter var nerverne rystet af, og de bragte sig foran med et par mål.
Det var især et godt forsvar med en sikker sidste skanse i Anton Thomsen, der holdt Hjallerup fra fadet og i den anden ende bombede Sæbys bagkæde boldene ind anført af Kristian Baastrup, Mikkel Nielsen og Anders Høst, som alle virkelig var oppe i tempo på dagen.
Ved halvleg førte Sæby med 4 mål og sad fuldstændig på Hjallerup, som havde meget svært ved at score.
I anden halvleg rokerede Sæby lidt om på pladserne og så tog Marcus Ettrup fat og scorede flere gode mål, på nogle gode opspil fra medspillerne. Sæby holdt stilen kampen ud og alle mand kom ind og bidrog til sejren, som til sidst endte på 22-19 til Sæby og euforien kunne bryde ud.
Efter kampen var der medaljeoverrækkelse ved kredsformanden Villy Jensen fra Sindal, som kunne gratulere nogle stolte spillere og trænere.
Målscorere for Sæby blev Marcus Ettrup 7 mål, Mikkel Nielsen 5 mål, Kristian Baastrup 4 mål, Anders Høst 4 mål og Steffen Blom 2 mål

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK's U-12 drenge Nordjyske pokalmestre ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger