Generalforsamling i Natteravnene i Sæby

Generalforsamling i Natteravnene i Sæby

18. april 2011 - kl. 13:43 - af

Natteravnene har afholdt generalforsamling i Krystal Caféen med deltagelse af ca. halvdelen af foreningens frivillige. På aftenens program var årsberetning for 2010, aflæggelse af regnskab, vedtagelse af nye vedtægter, valg til bestyrelsen, indkomne forslag og sidst men ikke mindst indtagelse af et overdådigt kagebord.

Næstformand, Hanne Legaard, bød velkommen og berettede om et travlt og turbulent år, med en del arrangementer ud over det ”almindelige arbejde” med, at være på gaden for de unge i nattelivet; Årsmøde og Formandsmøde i Nyborg (for alle Danmarks Natteravne), besøg i Randers for at høre om tilrettelæggelse af Nordisk Natteravns Dag (NND), som Sæby skal afholde den 10. september i år, foreningens fødselsdag på Torvet, deltagelse i Open Air i Dybvad, deltagelse i forældremøder i skolernes ældste klasser og julefrokost på Franks. Ved udgangen af 2010 var der 40 aktive Natteravne men desværre har der i starten af 2011 været flere som har ønsket at stoppe, så alle blev opfordret til at kigge i omgangskredsen efter nye emner til frivillige. Hvervning af nye frivillige samt afviklingen af Nordisk Natteravns Dag bliver nogle af de store opgaver i 2011.

Regnskabet blev gennemgået og godkendt. Kasserer Marianne Christensen lagde stor vægt på at det kommende arrangement NND ikke kommer til at påvirke foreningens daglige regnskab men vil udelukkende blive gennemført ved egenbetaling og sponsorer.

Herefter blev de nye vedtægter gennemgået og vedtaget. Den vigtigste ændring er at alle bestyrelsesmedlemmer fremover kun vælges for ét år af gangen.

Den nye bestyrelse blev:
Formand: Hanne Legaard
Bestyrelsesmedlemmer: Olga Jensen, Marianne Christensen, Lene Andersen, Dorthe Mellergaard
Bestyrelsessuppleanter: Tina-Pia Elkjær, Anders Vangaard
Revisor: Inge Nørbjerg Rasmussen
Revisorsuppleant: Jens Erik Kristensen
Aktivitetsudvalg: Tina-Pia Elkjær, Anders Vanggaard, Steen Erikstrup

Da der ikke var indkomne forslag blev generalforsamlingen afsluttet og man overgik til aftenens sidste punkt kaffe og kage.

Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig og valgt Olga Jensen til næstformand, Marianne Christensen til kasserer og Lene Andersen til sekretær, oplyser Hanne Legaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Natteravnene i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger