Ældre dame påkørt af scooter i gågaden i Sæby

Ældre dame påkørt af scooter i gågaden i Sæby

18. april 2011 - kl. 16:22 - af

Man skulle faktisk tro, at det var en forsinket aprilsnar, men ikke desto mindre er det sandt, at en ældre dame for kort tid siden blev påkørt af en mand på scooter i Vestergade i Sæby.
Manden, der øjensynlig ikke er klar over, det er forbudt at køre i gågaden, kom nede fra Åen og var fuld monteret med fiskegrej, hviket tyder på han er lokal, med kendskab til vejene i Sæby. Han kom blæsende op ad gågaden og påkørte den ældre dame ud for Café Lange, fortæller et vidne.
Den ældre dame var på ganske almindelig vis på vej ned ad gågaden mod Vestergade. Hun pådrog sig ved sammenstødet overfladiske skrammer, og har nu søgt læge for at få set på sårene, umiddelbart er der ikke sket noget alvorligt, men hun er sikkert nok chokeret over at blive kørt ned i en gågade.

2 kommentarer til “Ældre dame påkørt af scooter i gågaden i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Ældre dame påkørt af scooter i gågaden i Sæby”

  • C. Christoffersen

    Cykler og knallerter køre da også bare som de vil i Sæby. Om det er imod kørselsretningen på de ensrettede veje, betyder ikke spor. Man gør da bare som det passer sig. Bilisterne syntes det er okay at parkerer i modsatte side over for apoteket. Man skal jo helst ikke gå for langt. Sådan kunne man blive ved.

  • Malene Larsen

    Den ældre dame, som er min mormor har det under omstændighederne godt. Hun er blevet syet i armen, og har ellers fået nogle skrammer på knæene.
    Kan fortælle at ham der kørte knallerten er blevet politianmeldt, så er der forhåbenlig én mindre der kører igennem gågaden fremover.
    Kan kun sige det var godt det ikke var et lille barn det gik ud over!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre dame påkørt af scooter i gågaden i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger