Guldmedaljer til ØVI håndbolds piger

Guldmedaljer til ØVI håndbolds piger

16. april 2011 - kl. 9:47 - af

ØVI håndbolds U10 piger gik hele vejen og kronede sæsonen med flotte guldmedaljer.

ØVI’s håndboldafdeling indledte sæsonen med 11 piger på U10-holdet. De blev tilmeldt turneringen i C-rækken, som de vandt. Det havde åbenbart en positiv effekt på andre piger i samme alder, for i løbet af efteråret dukkede der en del nye spillere op, så nu var der pludselig 16 spillere på holdet, og det går slet ikke. Der må nemlig kun være seks spillere på banen af gangen i U10-rækken, så der blev slet ikke spilletid nok til alle.

ØVI håndbold tog konsekvensen af den positive udvikling og tilmeldte efter jul to hold til turneringen i henholdsvis B-rækken og C-rækken. Pigerne har været yderst flittige i deres træningsindsats, stort set alle 16 spillere møde hver gang, og det er rigtig dejligt, forsikre træner Charlotte Albertsen.

Den store træningsflid viste sig også med positivt udslag i resultaterne. C-holdet sluttede på en flot 4. plads, og B-holdet vandt deres række, og så var der dømt kredskampe.

Kredsstævnet blev afviklet i Vadum, desværre var vi ikke helt klar på den udfordring, og måtte skuffede tage hjem igen, erkender Charlotte Albertsen, men stadig flot gået af pigerne, som heldigvis kom stærkt tilbage.

Det sket den foregående weekend til Nøvling Cup i Ålborg. 12 piger og to trænere drog af sted. I den indledende pulje vandt pigerne to kampe og tabte to, og sluttede på en 3. plads ud af fem hold, og det gav adgang til slutspillet i B-puljen dagen efter.

Søndag morgen var det en flok trætte piger, der skulle forsøge at finde gejsten til endnu en dyst på håndboldbanen. Normalt plejer pigerne ellers at skråle af fulde hals i bussen, men denne morgen sad de helt stille og sagde ingenting, fortæller træneren. Vi trænere var lidt spændte på, om de blev klar til kampene, heldigvis blev vores bekymringer gjort til skamme – pigerne spillede som en drøm.

Først gjaldt det kvartfinalen, som de vandt 10-1, semifinalen 9-2 og finalen helt uden problemer 7-0. Jublen var stor hos pigerne og deres trænere, men også de mange fremmødte forældre jublede over den flotte indsats.

På sejrsskamlen blev der overrakt en flot pokal samt en guldmedaljer og et håndklæde til hver.

En fantastisk god weekend både sportsligt og ikke mindst socialt.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Guldmedaljer til ØVI håndbolds piger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger