Spar på energien – det betaler sig!

Spar på energien – det betaler sig!

14. april 2011 - kl. 14:11 - af

De unge har den nyeste viden. Det gælder ikke mindst inden for håndværks-industrien, hvor besparelser på energien er et glohedt emne såvel globalt som lokalt.

Håndværksmester Kristoffer Østergaard
– Tømrer og Byggeservice – er blandt dem, der har fokus på både godt- og energi rigtigt byggeri. Det gælder ved såvel nybyggeri som renovering af ældre ejendomme.
Kristoffer Østergaard er, for at sikre den nyeste viden, blevet en del af Energiprofferne. Det er en kreds af lokale og professionelle håndværkere, der gennemgår en speciel uddannelse med fokus på energirenovering.

Der er to måder at betragte energirenovering på. Det kan enten være en investering i at spare energi med den positive sidegevinst, at du får en mere komfortabel bolig. Eller det kan være en investering i en bedre bolig med den sidegevinst, at din energiregning bliver markant lavere. I begge tilfælde vinder både miljøet og din økonomi.

Som ung og ambitiøs håndværker, er jeg ikke i tvivl om, at energirenovering er fremtiden, siger Kristoffer Østergaard. Der er mange boligejere der har ældre huse, hvor en energirenovering sagtens kan betale sig. Der er mange penge at spare på varmeregningen, og samtidig besparelse på udledningen af CO2.

Energiprofferne har fået uddannelse inden for energirenoveringer. Sammen med en uvildig energirådgiver tilbyder de gratis energirådgivning sammen med et godt tilbud på energirenovering af boligen.

For at arbejdet lever op til den krævede standard, samarbejder energiprofferne, der alle har gennemgået den specielle uddannelse for energiproffer, hvor alle virksomhedens ansatte skal gennemgå et kursusforløb. Samtidigt skal virksomheden være medlem af Dansk Byggaranti for at være en del af Energiprofferne. Dette er med til at sikre, at alle aktører i et byggeri er professionelle og kvalitetsbevidste.

Kristoffer Østergaard – Tømrer og Byggeservice – er netop startet på et større energirenoveringsprojekt i Sæby, hvor kunden kan se frem til en årlig besparelse på 6-8000 kr. på varmeregningen, og en nedbringning af CO2 udledningen med mere end et ton. På dette projekt har Kristoffer Østergaard 4 underentreprenører, som alle er en del af Energiprofferne.

Jeg synes det er vigtigt at følge med tiden, så kunderne får den bedste rådgivning og vi står altid gratis til rådighed, hvis du har en drøm eller en idé du gerne vil have input til, slutter Kristoffer Østergaard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar på energien – det betaler sig! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger