Voerså Borgerforening søger støtte til multibane

Voerså Borgerforening søger støtte til multibane

13. april 2011 - kl. 5:23 - af

Voerså Borgerforening søger Distriktsudvalget i Frederikshavn Kommune om tilskud på 156.000 kr. til etablering af multibane i Voerså. Ansøgningen skal behandles på dagens møde i Økonomiudvalget.

En multibane vil kunne aktivere børn og unge med bevægelse og motion året rundt. En multibane vil være et stort aktiv for lokalområdet og gøre det mere attraktivt at bo og bosætte sig her. Placeringen centralt i Voerså, midt mellem idrætsforening, skolefritidsordning og skole gør, at den kan benyttes af børn og unge i fritiden, til aktiviteter i idrætsforeningen, skolefritidsordningen og skolen (frikvarterer og idrætsundervisning), skriver Borgerforeningen i deres ansøgning.

Stensnæsskolen har givet tilsagn om tilladelse til, at multibanen placeres på skolens matrikel.

Projektet har et samlet budget på 463.973 kr. Der er egenfinansiering for 14.723 kr., friviligt arbejde for 60.000 kr. Herudover er der søgt tilskud fra LAG på 185.000 kr. og 48.250 kr. fra fonde og sponsorer.

Direktør for Teknik og Miljø indstiller, at Distriktsudvalget indstiller til Økonomiudvalget, at der bevilges kr. 100.000 kr. fra kontoen til medfinansiering af landdistriktsindsatsen.

Hvis der bevilges 100.000 kr., vil der være 400.000 kr. i uforbrugte/udisponerede midler til rest på kontoen til medfinansiering af landdistriktsindsatsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voerså Borgerforening søger støtte til multibane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger