LOF udstiller i april måned på Sæby Bibliotek

LOF udstiller i april måned på Sæby Bibliotek

13. april 2011 - kl. 0:45 - af

Resultaterne fra et af LOFs kreative hold udstilles pt. på Sæby Bibliotek. Det er holdet, der har beskæftiget sig med porcelæns-, olie- og akvarelmaling, der udstiller. Holdet har mødtes ugentligt på Østervrå Ældrecenter og under ledelse af Rita Engelbrechtsen fra Tolne, er det blevet fine arbejder, som pynter i to af bibliotekets montre. Hvis nogen har tænkt på at afprøve de kreative evner, opfordrer skoleleder Finn Bang og underviser Rita Engelbrechtsen folk til at melde sig til et nyt kursus, der begynder til september 2011 i Østervrå.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOF udstiller i april måned på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER