Sæby HK U-12 drenge i pokalfinalen

Sæby HK U-12 drenge i pokalfinalen

12. april 2011 - kl. 9:12 - af

De talentfulde U-12 drenge fra Sæby HK har efter en flot sæson kvalificeret sig til finalen i pokalturneringen.
Kampen spilles på søndag d. 17. april kl. 12.00 i Sæby Fritidscenter og modstanderen er Hjallerup IF, som drengene har haft nogle drabelige og lige kampe imod i den daglige turnering, så der er lagt op til en god gang håndbold, på et for aldersklassen meget højt niveau.
Så hvis I har lyst til at se noget seværdigt håndbold, er det bare med at møde op i Sæby Fritidscenter på søndag kl. 12.00 og bak op om holdet. Det bliver en kanonkamp, med forhåbentlig masser af tilskuere på lægterne til at støtte drengene.
Det er iøvrigt et hårdt program drengene er ude i, her sidst på sæsonen. Når pokalfinalen er overstået, deltager holdet sammen med de øvrige mange hold i Sæby HK i Rødspætte Cup i påsken, hvor holdet er blandt favoritterne til at tage en lokal sejr hjem.
Efter Rødspætte Cup går turen så til den helt store finale for holdet, når de skal deltage i det uofficielle DM for U-12 i Hvidovre i weekenden d. 6-7-8 Maj, hvor en lang sæson skal afluttes med maner. Her har de 20 bedste hold i Danmark kvalificeret sig til at kæmpe om Danmarksmesterskabet, så det bliver en hård afslutning på en lang sæson med gode oplevelser og resultater. Til Dm er vi ikke favoritter, men målet er at slutte mellem de 10 bedste og på en god dag i Top 5.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby HK U-12 drenge i pokalfinalen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger