Mange indbrud natten mellem lørdag og søndag

Mange indbrud natten mellem lørdag og søndag

11. april 2011 - kl. 0:12 - af

Kl ca. 2 har der været indbrud ved Tandlægehuset på Gl. Aalborgvej. Tyvene har efter alt dømme, fortsat deres “turne” rundt flere steder  i det nordjyske, bl.a. i Frederikshavn og Hjørring-området, som har været plaget af mange indbrud i nattens løb.

På nuværende tidspunkt, er det stadig uvist, hvad der er fjernet fra de forskellige tandlæge- og lægeklinkker, der alle er blevet gennemrodet.

Men på F.S. Brøndstedsvej i Vrå var en person “vågen”, og det førte til anholdelse af en 39-årig mand, men han havde åbentbart haft hjælp af endnu en ung mand på 20 år, som politiets hunde dog hurtig fik færden af, og han er ligeledes blevet anholdt.

Om de to anholdte er gerningsmændene fra indbruddet i Tandlægehuset, er endnu uvist.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange indbrud natten mellem lørdag og søndag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER