Smukke malerier og lækre møbler på Havnen 12

Smukke malerier og lækre møbler på Havnen 12

9. april 2011 - kl. 6:38 - af

Sæby Pakhus, Havnen 12, er også adressen for ”En anderledes møbelbutik”, som mange også kender under navnet ”Sly Design & Lifestyle”.

Selvom vi overordnet er en møbelbutik, så er vi jo også ved at stedfæste os som en forretning, hvor man ikke alene kan finde lækre og anderledes møbler, spændende, sjove og unikke gaveartikler, men – sandelig også som et forretningslokale, hvor kunst bliver smukt præsenteret og er værd at besøge, alene for kunstens skyld, fortæller Susanne fra “En anderledes møbelbutik”.

Indtil nu har vi haft, og har, maleriudstillinger med kunstnere fra både Danmark og udlandet, bl.a. spændende  malerkunst fra Cuba og Mexico. Malerier og keramik af den danske multikunstner Flemming ”Fiol” Thorsbro Pedersen, Glaskunst fra den dygtige og lokale Sæbynit Louise Jæger Jeppesen (Jæger Glas), også farverige og underfundige malerier fra Tonni Briand Donvild.

Lige nu, og for 2. gang, er vi stolte af at kunne præsentere et udvalg af spændende og farvestrålende malerier af endnu en multikunstner, Peter Viskinde.

Peter Viskinde, som er født 14. november 1953 er kendt af mange, som en del af gruppen Malurt og  ikke mindst Big Fat Snake, og nu som front figur i eget Peter Viskinde Band, et band som ved flere lejligheder, har spillet koncert her i Sæby, i Frank’s Restaurant.

Peter Viskinde udstiller løbende flere steder i landet, også i eget Galleri Viskinde, i Århus.

Peter Viskindes malerier kan ses  her i ”En anderledes møbelbutik” frem til slutningen af April.

Fra torsdag d. 14. april og et stykke tid frem, kan man slet ikke undgå at blive glad, når man besøger ”En anderledes møbelbutik” – hvis ikke man begejstres over møblerne, så kan man da kun blive glad når man ser de herlige malerier af Vibeke Østergaard.

Vibeke Østergaard er født 1969, og er en dansk autodidakt maler/kunstner. Hendes malerier er malet med acryl på lærred og inspirationen hentes fra dyreriget.

Kunstværkerne bliver til i hendes atelier lidt uden for Vejle. Vibeke´s stil er lysende livsglad, humoristisk og nærmest grænsende til barnlig naivitet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smukke malerier og lækre møbler på Havnen 12' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger