STOR forkælelsesdag hos Kræftens Bekæmpelse i Sæby

STOR forkælelsesdag hos Kræftens Bekæmpelse i Sæby

8. april 2011 - kl. 10:02 - af

De frivillige fra Kræftens Bekæmpelse der hver tirsdag servicerer nuværende og tidligere kræftpatienter i Sæby i sundhed i bevægelse, blev af brugerne indstillet til Frederikshavn kommune`s sundhedspris 2010.

Formanden Jane Siim fortæller: ved en lille højtidelighed i Det Musiske Hus arrangeret af kommunen, blev vi udtrukket som vindere af prisen, med prisen følger en check på kr. 10.000, det var en stor glæde at blive påskønnet på så fornem vis.

Jane Siim fortæller endvidere, vi 6 vindere fandt i fællesskab ud af at pengene skulle bruges på brugerne og os frivillige til en STOR forkælelsesdag.

Der var ikke langt fra tanke til handling, vi var i tirsdags 24 personer på hotel Viking, der startede kl. 13.00, fik udleveret badekåber, håndklæder og ”futter”, og så var det bare nydelse af højeste karakter, vi svømmede både ude og inde, vi fik fodmassage, peeling på krop og ansigt og sluttede af med ”mudder” tilsvarende steder, godt vi kunne kende hinanden på badetøjet.

Til kaffe sad 24 personer i hvide badekåber og nød dejlig kaffe/kage……..et herligt syn, men tiden skulle ikke bruges i cafe`en vi måtte i gang igen…….Cykler og diverse redskaber blev også benyttet.

Dagen slutte med en lækker menu og da kl. var 19.30 meldte trætheden sig over hele ”linien”, vi var simpelthen trætte efter en super dejlig afslapningsdag.

Jeg vil gerne rette en stor tak til brugerne som indstillede os og var med til at gøre en så dejlig dag til virkelighed, også en stor tak til Hotel Viking for stor forståelse og medvirkende til at dagen blev uforglemmelig, slutter Jane Siim, Lokalforeningsformand.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'STOR forkælelsesdag hos Kræftens Bekæmpelse i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger