Pensionist og Efterlønsklubben får besøg af Banko Carl

Pensionist og Efterlønsklubben får besøg af Banko Carl

7. april 2011 - kl. 12:37 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde sidste onsdags besøg af Erling Nielsen og Nanny Gertsen som spillede og sang Kaj Normann Andersen viser og sange. Han nåede at komponere over 900 melodier, hvoraf mange er blevet evergreens. Så det var en festlig og fornøjelig eftermiddag med mange gode melodier.

Onsdag den 13 april kommer Banko Carl og fortæller om sit liv som aktiv erhvervsmand og frem til i dag, hvor han er aktiv pensionist.

Forårets sidste ordinære mødedag er så onsdag d. 27 april, hvor vi har bankospil, og så efter kaffen afholdes den ordinære generalforsamling.

Den 14 maj afholder foreningen så deres store jubilæumsfest i fritidscentret. Man kan stadig nå at blive tilmeldt til denne fest hvor der
vil blive serveret festmiddag med efterfølgende underholdning og dans. Aftenen afsluttes med natmad kl. 23.00.

Alle medlemmer er meget velkomne, og man kan enten komme til vores arrangementer onsdag eftermiddag og blive tilmeldt, eller man kan ringe til Bent Boelskifte på tlf. 98 46 63 42. Der er allerede tilmeldt 250 til festen, men da det bliver afholdt i fritidscentret er der plads til mange flere, så mød op i kulturhuset og få et program og en billet slutter Hans Abildgaard fra Pensionist og Efterlønsklubben.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pensionist og Efterlønsklubben får besøg af Banko Carl' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER