Fællesspisning og månedens spiller hos IF Skjold Sæby

Fællesspisning og månedens spiller hos IF Skjold Sæby

7. april 2011 - kl. 1:20 - af

Hos IF Skjold Sæby afholdte man for første gang i år fællesspisning for dame- og herresenior torsdag den 31/3 2011. Ved arrangementet blev der indført et par nye tiltag, blandt andet kåring af ”månedens spiller ”.

I flere år har seniorafdelingen i Skjold med succes afholdt fællesspisning for alle seniorspillere på dame- og herresiden. Arrangementet er med til at styrke det sociale fællesskab på tværs af både hold og køn. Som noget nyt er fællesspisningen nu fastlagt til den sidste torsdag i hver måned, dette i håb om at så mange som muligt kan deltage i arrangementet, når det er fastlagt i god tid.

Derudover blev der for første gang kåret ”månedens spiller”  – et koncept hvor Nordjyske Bank i Sæby er med som sponsor. I torsdags blev der kåret 3 spillere. Mia Andersson modtog titlen som ”månedens spiller” hos damesenior, mens Jeppe Brogaard tog sig af titlen fra serie 5 og 6. Fra klubbens førsteholdstrup blev Patrick Pedersen kåret. De 3 spillere modtog alle et gavekort til Sportigan i Sæby, som var sponsoreret af Nordjyske Bank. Herfra skal der lyde et stort tillykke til alle 3, samt en tak til Nordjyske Bank for de fine sponsorater.

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen den 28/4 hvor næste fællesspisning finder sted.

Af Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fællesspisning og månedens spiller hos IF Skjold Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER