Sæby tabte premierekampen i serie 1 mod Tårs/Ugilt

Sæby tabte premierekampen i serie 1 mod Tårs/Ugilt

6. april 2011 - kl. 1:08 - af

I weekenden  blev forårets turnering i de hjemlige serierækker skudt i gang. På en lun forårsdag på Sæby Stadion tog Skjold i mod jyllandsserienedrykkerne fra Tårs/Ugilt . En kamp gæsterne vandt 2-1, efter en 1-0 føring til Skjold ved pausen.

Efter måneders forberedelse var det nu alvor. De gode resultater fra træningskampene kunne nu kun bruges kosmetisk. I bestræbelserne på at hente en sejr i forårspremieren, havde Skjolds træner Karsten Thomsen valgt følgende hold (4-4-1-1):

Stefan W. Henriksen

Simon Rafn – Jeppe Vittrup – Anders Lykke – Dennis Poulsen

Patrick Pedersen – Nicolaj Eliasen – Jens Lorenzen – Patrick Nødgaard

Gert Skovsbo

Mathias Larsen

Bænken: Mads Nielsen, Martin Kjær og Casper Nedergaard

Fra kampens start satte det mere rutinerede Tårs-mandskab sig på opgøret. Med et højt pres fik de stresset de unge Sæby-spillere i opspillet. Selvom Tårs var bedst i den indledende fase af kampen, blev de ikke for alvor farlige foran Stefan W. Henriksen i Sæby-målet. Som halvlegen skred frem kom hjemmeholdet bedre og bedre med i kampen. Det blev også til et par chancer – den største til Gert, da han alene med Tårs-keeperen fik taget et for langt træk, således at chancen løb ud i sandet. Kort før pausen lykkedes det for hjemmeholdet at komme foran 1-0, da Dennis Poulsen lavede et flot overlap i venstresiden, rundede en forsvarsspiller og sikkert placerede bolden mellem benene på Tårs-keeperen. Dermed kunne Sæby gå til pause med en 1-0 føring.

Efter pausen var det næsten som om, at historien gentog sig. Tårs kom således bedst ud af omklædningsrummet og virkede en anelse mere tændte på at komme tilbage i kampen. Efter cirka 10 minutter i anden halvleg opstod et afgørende moment i kampen.  En lang bold op i Sæby-feltet bliver tæmmet tilbage mod Stefan W. Henriksen i målet, der uden tøven samlede bolden op. Til stor overraskelse for Sæby-spillerne valgte dommeren at dømme indirekte frispark. Da sparket skulle tages, valgte dommeren uden videre at give Anders Lykke gult kort, da han farede for hurtigt frem. Heldigvis formåede Sæby-spillerne at få blokeret skuddet ud til hjørnespark. Desværre fik en Tårs-spiller på det efterfølgende hjørnespark headet bolden i kassen til udligning 1-1. Herefter var Tårs dominerende kvag deres overtal, hvilket udmøntede sig i en scoring til 2-1. Et indlæg fra venstresiden passerede hele vejen igennem feltet, hvor en umarkeret Tårs-spiller ved bageste stolpe let kunne sparke bolden i kassen.

Herefter var det op ad bakke for det unge Sæby-mandskab. Nede 2-1 var holdet tvunget frem på banen. Desværre blev det aldrig til de helt store chancer. Jens Lorenzen havde et forsøg snært forbi efter en returbold i feltet, ligesom Patrick Nødgaard kort før tid ramte overliggeren langt udefra, efter en mindre skovtur fra Tårs-keeperen. I mellemtiden havde en Tårs-spiller også testet træværket i den modsatte ende to gange, men heldigvis slap Sæby med skrækken. Ind ville bolden dog ikke, og Tårs kunne derfor juble over en 2-1 sejr i forårspremieren.

Man of the match IF Skjold Sæby: Nicolaj Eliasen med 6 stemmer

Af Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby tabte premierekampen i serie 1 mod Tårs/Ugilt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER