Sæby tabte premierekampen i serie 1 mod Tårs/Ugilt

Sæby tabte premierekampen i serie 1 mod Tårs/Ugilt

6. april 2011 - kl. 1:08 - af

I weekenden  blev forårets turnering i de hjemlige serierækker skudt i gang. På en lun forårsdag på Sæby Stadion tog Skjold i mod jyllandsserienedrykkerne fra Tårs/Ugilt . En kamp gæsterne vandt 2-1, efter en 1-0 føring til Skjold ved pausen.

Efter måneders forberedelse var det nu alvor. De gode resultater fra træningskampene kunne nu kun bruges kosmetisk. I bestræbelserne på at hente en sejr i forårspremieren, havde Skjolds træner Karsten Thomsen valgt følgende hold (4-4-1-1):

Stefan W. Henriksen

Simon Rafn – Jeppe Vittrup – Anders Lykke – Dennis Poulsen

Patrick Pedersen – Nicolaj Eliasen – Jens Lorenzen – Patrick Nødgaard

Gert Skovsbo

Mathias Larsen

Bænken: Mads Nielsen, Martin Kjær og Casper Nedergaard

Fra kampens start satte det mere rutinerede Tårs-mandskab sig på opgøret. Med et højt pres fik de stresset de unge Sæby-spillere i opspillet. Selvom Tårs var bedst i den indledende fase af kampen, blev de ikke for alvor farlige foran Stefan W. Henriksen i Sæby-målet. Som halvlegen skred frem kom hjemmeholdet bedre og bedre med i kampen. Det blev også til et par chancer – den største til Gert, da han alene med Tårs-keeperen fik taget et for langt træk, således at chancen løb ud i sandet. Kort før pausen lykkedes det for hjemmeholdet at komme foran 1-0, da Dennis Poulsen lavede et flot overlap i venstresiden, rundede en forsvarsspiller og sikkert placerede bolden mellem benene på Tårs-keeperen. Dermed kunne Sæby gå til pause med en 1-0 føring.

Efter pausen var det næsten som om, at historien gentog sig. Tårs kom således bedst ud af omklædningsrummet og virkede en anelse mere tændte på at komme tilbage i kampen. Efter cirka 10 minutter i anden halvleg opstod et afgørende moment i kampen.  En lang bold op i Sæby-feltet bliver tæmmet tilbage mod Stefan W. Henriksen i målet, der uden tøven samlede bolden op. Til stor overraskelse for Sæby-spillerne valgte dommeren at dømme indirekte frispark. Da sparket skulle tages, valgte dommeren uden videre at give Anders Lykke gult kort, da han farede for hurtigt frem. Heldigvis formåede Sæby-spillerne at få blokeret skuddet ud til hjørnespark. Desværre fik en Tårs-spiller på det efterfølgende hjørnespark headet bolden i kassen til udligning 1-1. Herefter var Tårs dominerende kvag deres overtal, hvilket udmøntede sig i en scoring til 2-1. Et indlæg fra venstresiden passerede hele vejen igennem feltet, hvor en umarkeret Tårs-spiller ved bageste stolpe let kunne sparke bolden i kassen.

Herefter var det op ad bakke for det unge Sæby-mandskab. Nede 2-1 var holdet tvunget frem på banen. Desværre blev det aldrig til de helt store chancer. Jens Lorenzen havde et forsøg snært forbi efter en returbold i feltet, ligesom Patrick Nødgaard kort før tid ramte overliggeren langt udefra, efter en mindre skovtur fra Tårs-keeperen. I mellemtiden havde en Tårs-spiller også testet træværket i den modsatte ende to gange, men heldigvis slap Sæby med skrækken. Ind ville bolden dog ikke, og Tårs kunne derfor juble over en 2-1 sejr i forårspremieren.

Man of the match IF Skjold Sæby: Nicolaj Eliasen med 6 stemmer

Af Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby tabte premierekampen i serie 1 mod Tårs/Ugilt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger