Brand i bil på Gadholtvej i Sæby her til aften

Brand i bil på Gadholtvej i Sæby her til aften

6. april 2011 - kl. 20:49 - af

Beboerne på adressen Gadholtvej 16, fik sig noget af en overraskelse, da de her til aften kom hjem fra en tur til Frederikshavn. Lige som de havde parkeret bilen – en Fiat Brava – i indkørslen, udbrød der brand i motorrummet. De forsøgte i første omgang selv at slukke ilden med vand fra huset, men opgaven var umulig, og de måtte derfor tilkalde Falck fra Sæby via 1-1-2.
Da 6 mand fra Falck i Sæby ankom, var bilen omspændt af flammer og de kunne derfor kun begrænse ildens hærgen, så der ikke skete skader på ejendommen i umiddelbar nærhed. Bilen udbrændte til stor sorg for den ene af børnene, der havde fået sig en forskrækkelse, og derfor søgte trøst hos sin mor, der kunne berolige med, at de nu skulle have en ny bil, og den konklusion kunne der ikke herske nogen tvivl om.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i bil på Gadholtvej i Sæby her til aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER