Fællesspisning i Mariehuset op til påske

Fællesspisning i Mariehuset op til påske

5. april 2011 - kl. 13:37 - af

Påskens højtid nærmer sig. Som optakt til påsken er der mulighed for at deltage i en fællesspisning i Mariehuset ved Sæby Kirke, torsdag d. 14. april. Vi begynder kl. 17.30. Ud over maden og fællesskabet ved de festligt dækkede borde, vil vi også synge nogen af påskens salmer, og høre nogle af de beretninger, der hører påsken til. Af hensyn til borddækning og mad, må man tilmelde sig. Det kan ske til kirkekontoret, senest mandag d. 11. april til middag.  Det koster 30 kr. at være med. Når vi er færdige i Mariehuset, er der mulighed for at deltage i aftenmeditationen i kirken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fællesspisning i Mariehuset op til påske' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER