Sæby Museum søger Barbiedukker og Teknobiler

Sæby Museum søger Barbiedukker og Teknobiler

4. april 2011 - kl. 12:10 - af

Årets sommerudstilling på Sæby Museum er med de to legetøjsklassikere, Barbie og Tekno. Sæby Museum søger private, der ønsker at bidrage til udstillingen.

Barbi har lige haft 50 års fødselsdag, og Teknobilerne har over 80 år bag sig, så det er ikke kun børn, men også deres forældre, og bedsteforældre, der kender de to legetøjsklassikere.

Derfor skulle der også være noget for både drenge og piger i alle aldre, når Sæby Museum i årets sommerudstilling viser biler og dukker frem.

Lokale og private bidrag til udstillingen

Der er fundet legetøj frem fra museumssamlinger, men der kommer også indlån fra private samlinger, og derfor eftersøger Sæby Museum nu samlere af enten Teknobiler eller Barbiedukker, til at bidrage med udlån af deres egen samling til sommerudstillingen på Sæby Museum.

Det behøver ikke være store komplette samlinger, men også bare få eller en enkelt Barbiedukke eller Teknobil, der har været gemt fra barndommen, som nu kan findes frem og være med i udstillingen. Vi ønsker så bredt som muligt, at give et billede af de to legetøjsklassikere, som alle kender så godt. Derfor håber vi nu at borgere og legebørn i og omkring Sæby vil gå i kasserne på loftet, eller tager biler og dukker ned fra hæderspladsen på hylderne i stuerne, og bidrage til en stor flot udstilling.

De Barbiedukker og Teknobiler, der indlånes fra private, vil naturligvis blive håndteret med stor forsigtighed. De vil blive udstillet i aflåste montre, og efter en god sommerferie på Sæby Museum vil de komme hjem til deres retmæssige ejere igen.

Udstillingen forventes at løbe fra juni til og med september. Er du interesseret i at være med, så kontakt venligst Sæby Museum på 98461077.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Museum søger Barbiedukker og Teknobiler ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER