Sundhedsfunktioner i fælles fodslag

Sundhedsfunktioner i fælles fodslag

3. april 2011 - kl. 5:43 - af

Flagene strøg til tops, strømmen af gæster var stor, begejstringen ligeså – kort sagt – Østervrå Sundhedshus er officielt indviet.

Mange benyttede lejligheden til at kigge indenfor kulisserne i Østervrå Sundhedshus, hvor der var inviteret til åbent hus og huset beboere beredvilligt fortalte og vist rundt. Gæsterne havde mange gode ønsker og roser til huset, til dets beboere og bygherrerne for at de havde haft modet og hele vejen troen på projektet.

Et langt forløb
Husets læge Torben Lemminger bød velkommen, og gav i sin tale et kort rids af et langt forløb. Han lagde heller ikke skjul på, at det undervejs havde været en del hurdler at overvinde for at få indfriet en mangeårig drøm om at samle Østervrås sundhedsfunktioner i ét hus. Mange forhandlinger og muligheder er vendt, inden vi fandt sammen med familien Karlsen om dette projekt, forklarede Torben Lemminger.

Vinde kan vende
Den umiddelbare gevinst er at flere fagområder kan have glæde af at være i samme hus. Projektet er samtidig et forsøg på at forberede et generationsskifte, for at sikre området læge, tandlæge m.m. også i fremtiden. Sundhedshuset er stadig åbent for fysioterapeuter og andre, som kunne tænke sig at flytte ind, opfordrede lægen. Tendensen blæser i øjeblikket i retning af centralisering, men også vinde kan ændre retning, sluttede Torben Lemminger, der på vegne af sine kolleger i huset udtrykt stor tak til alle samarbejdspartnere.

De gode viljer
Frode Thule Jensen, Østervrå fortalte eventyret om De gode Viljer – om hvordan Østervrå fik sit sundhedshus. Et spørgsmål om at ville og turde, og vigtigheden af at gå i samme takt. En historie om, hvordan tandlæge fik sin læge, og de fik sammen en fodterapeut. Købmanden, der fik solgt en grund og tømrermesteren, der fik sit hus, men lykkeligst at alle var byen og oplandets borgere, for de har fået et sundhedshus. Et rigtigt eventyr – humoristisk med alvorlige undertoner, hvor personerne må gå så grueligt meget igennem inden alt lykkes til slut. Et indlæg, der høstede megen latter og stort bifald fra tilhørerne.

Mod til at turde
Revisor Torben Madsen fra BDO roste også det flotte og fremsynede projekt, som han anser for at bliver virkelig flot, den dag hele området er bebygget. Der var en helt speciel stor ros til bygherrerne Karlsen Totalbyg Aps og Karlsen Byg for modet til at kaste sig ud i byggeriet, der har sat sit præg på byen.

Formand for Østervrå Handel- og Erhvervsforening Birgitte Lehmann takkede også bygherrerne for det flotte byggeri. Det er positivt og dejligt for byens hovedgade og for området i det hele taget, lød det anerkendende.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sundhedsfunktioner i fælles fodslag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger